Joopa joo! Tulipa sitten käytyä kisaamassa lumisessa Kajaanissa! Oli aika outoa ku siellä oli oikeesti lunta ja täällä siis Lieksassa on vielä maat vihreänä/ruskeana. Eikä lumesta tietoakaan! Toivottavasti ei lähiaikoina tulekaan.

Sit itse kisaan! Eka rata oli hypäri, joka menikin lähes nappiin! Yksi vaivalloinen riman pudotus koitui meidän kohtaloksi! Voitto siitä napsahti ja aika oli ihan kiva -8.07. Rata on myös kuvattu ja yritin kuumeisesti miettiä ja pohtia miks se rima tuli alas, mut mää en ymmärrä! No mut se oli meijän eka tulos kakkosissa et tyytyväinen pitää olla!

Toka rata oli sit agi rata! No se meni aikalailla penkin alle, mut siinä juostessa rata tuntu aika ajoin ihan kivalta. Eikä se nyt niin kauheen kaoottiselta näyttänytkään tossa videolla. Tuloksena oli hyl. En ohjannut tarpeeksi tarkasti Jomppea putkeen (joka oli A:n alla) niin hän ystävällisesti päätti mennä a:lle. Et tarkkuutta minun ohjaukseen tarvitaan lisää ja malttia viedä koira sinne minne on tarkoitus! Siinäpä sitä olis taas vähäksi aikaa mietittävää ja harjoiteltavaa!

Taas tuli meijän seuralaiselle luokka nousu! Tarja ja Rölli nousivat kolmosiin! Aivan mahtavaa!

Seuraavat kisat olis 6.12 Joensuussa!

Palaillaan!