Heips!

On taas kulunu jokunen aika, kun oon tänne viimeks kirjotellu! Ei mitään ihmeitä oo tällä välillä sattunu.

Jompen kanssa käytiin Kajaanista  ja Lieksasta yks nolla päräyttämässä mol. kisoissa ja muuten ollaan vaan treenailtu hyvin hillitysti ja hallitusti. Kuun alussa saatiin se kauan odotettu sisähalli. Onhan se pieni, mutta ihana kaikesta huolimatta. Voin sanoa että on siellä tullut käytyäkin muutaman kerran! Tänäänkin aamulla olin Sirpan ja lyhyt.karv collie Paavon kanssa ja illalla oltiin sit vähä isommalla porukalla. Hyvin pystyy pientä tekniikka treeniä siellä tekemään Ja se riittääkin. Ja onhan se ihana et ei tarttee sateessa ja tuulessa seisoo ja muita kouluttaa vaan saa suht lämpimässä (tänään hallissa +13) sen homman tehdä. Motivaatio itelläki aivan eri!!!

Hepulle ei nyt mitään ihmeitä kuulu. Näyttely ura avattiin pojun kanssa ja tyytyväinen olen, vaikka Heppu ei siellä sijottunut. Hyvän arvostelun poika kuitenkin sai Päivi Eerolalta. Nyt on sit kovasti suunnitteilla et lähetäänkö voittaja näyttelyyn vai ei! Hepun säkä on 39,5, et ei mikään pieni koira, mutta ei mikään järkky isokaan. Sit sen turkin väri ei oo ihan täysin sininen vaan hieman sieltä ruskeeta pilkottaa sinisistä kohdista. Asian päätän keskiviikkoon mennessä. Ja siks keskiviikkoon mennessä, koska auto ei menny tänään katsastuksesta läpi vaan täytyy rellu viedä huoltoon ja se lasku mikä sieltä tulee niin vaikuttaa kovasti siihen asiaan et lähetäänkö näyttelyyn vai ei! Ens viikolla ollaan fiksumpia.

Tottisteltu ollaan omaksi iloksi jonkin verran. Maahanmeno alkaa jo suht hyvin sujua! Nyt kun tosiaan meillä on se agi halli niin jonkin verran ollaan hepun kanssa sielläkin touhuttu. Puomia ollaan sahattu ja lähinnä alastuloa ja pienen pieniä este pätkiä. Tässä pari video pätkää=)

http://www.youtube.com/watch?v=Um2Q52IIjcw

http://www.youtube.com/watch?v=Cxt_vOsaFDA Videot on kuvannu Sirpa Vallius tänä aamuna!

Kyllä tosta Hepusta taitaa vielä agi koira tulla! Mut aika näyttää. Kyllä se kovin intona on hommiin koko ajan lähössä ja ihana sen kanssa on tehdäkin pikku pätkää=) Ja vaikkei koskaa tuliskaan niin on se vaan semmonen meijän perheen maskotti! Lotta varsinkin on ihan täysin myyty tolle pikku koirulille!!! Heppu onkin vallottanu Lotan sängyn.

Huomenna olis sitten tarkotus suunnata kohti Joensuuta ja kantelesärkän maneesia ja siellä on tiedossa agikisat! Kyllä niitä on taas odotettukin! Tuntuu et viime kisoista ois jo ikuisuus!

Täällä päin Suomea alkoi tänään syysloma. Joillain alko joillain ei! Meilläki kaikki muut lomailee, mut mää oon töissä, mut onneks ke on vapaa niin saa lasten kanssa jotain touhuta!

Nyt täytyy lähtee tyynyy ettimään et jaksaa huomenna juosta kovaa Jompen kanssa!!!

Mirva