Nyt kun on olo vähä laantunut niin pitää tännekin kirjoitella kisa kuulumisia!

Lähin lauantaina ennen puoltapäivää ajelemaan kohti Nurmesta, josta nappasin Hannan ja jasun kyytiin ja eiku nokka kohti Kajaania. Lunta oli yön aikana ripsiny, mut ei se menoa juurikaan haitannu!

Sitten itse kilpailuun! Eka rata oli kiva. Paljon taakse vientejä! Se ei oo meille hirveen paha juttu! Alku radasta meni ihan mallikkaasti, mut sitten n.puolessa välissä hirtto käsi jäi päälle ja kun ois pitäny mennä kepeille niin Jomppe meni renkaaseen. Se oli niin minun ohjausvirhe. No sit toka rata. Alku taas ihan ok ja sit puolen välin tienoilla oli kepit ja kepeille meno suju hyvin. Koira suoritti kepit mallikkaasti, mutta sit ku ois pitäny ottaa tiukasti koiran nenästä kiinni ja viedä seuraavalle hypylle...... en tiiä mitä siinä tapahtu, mut Jomppe ei lähteny mun käden mukaan ja kaahasikin minun toiselle puolelle ja kerkesi ohittaa seuraavan hypyn ennen kun kerkesin siihen reakoida ja kielto siitä pläjähti. Ihan ok rata muuten. Kolmas rata oli sit hypäri. Alku oli hirvee. Jompella kaamee kaarros jo heti toisen esteen jälkeen ja videolta, kun kattoo niin enhän minä mitään sen eteen tee ettei sitä kaarrosta tulis! Kaarroksen jälkeen täpärä pelastus ettei Jomppe pyyhällä väärälle esteelle, joka on rengas) Jomppe meni putkeen niin ku oli tarkotuskin. Lopussa oli 24m pituinen loppusuora, joka oli kauhee! Se selvitettiin, mut ei mitenkään kehuttavalla tavalla, mut selvitettiin kuitenkin. Tuloksena oli 0 sij.5 ja se oli meidän eka SM-nolla=))))))))) JES!

Nyt on sitten SM tili avattu ja eiku uusia kisoja kohti! Seuraavat kisat ovatkin jo nyt la ja su. Kaamosralli Kemissä kutsuu! On varmaan sika rankka viikonloppu tulossa! Yritetään selvitä! Jompen kanssa päästää nauttimaan hotelli elämästä kera Sarin ja Cherin!

Eillen hieroin ton koirimuksen kauttaaltaan. Hieman oli kireyttä havaittavissa lapojen ylä osassa ja pitkissä selkälihaksissa. Aluks Jomppe ei ois antanu millää hieroo, mut jonkin ajan kuluttua se jopa rupes rentoutumaan ja sain mielestäni hyvin hierottuu.  Ainakin toivotaan niin=)

Tässäpä taas tuoreimmat uutiset! Talvi se tais tosiaan tulla, vaikka ei ois vielä kaivannukaan! Ainakaan minä! Palaillaan=)

Mirva ja koiruudet