Eillen oli siis Tiia Vitikaisen treenit. Ajattelin kentälle mennessäni et mitään ei pysty/ uskalla tehdä tässä kunnossa! Kentällä oli edellinen ryhmä täydessä työn touhussa. Käytiin Tarjan ja Hurun kanssa lämppäri lenkki heittämässä ja kun takaisin tultiin niin Tiia tuumi että nyt tytöt juostaan ja ohjataan "agressiivisesti"! Siinä vaiheessa ajattelin että minun on pakko päästä juoksemaan menipähän vaikka "henki".

Tiia antoi meille kaikille neljälle ratapiiroksen (rata oli jo rakennettu valmiiksi) ja kaikki oltiin aivan "kauhuissamme", kun katsoimme sitä paperia. No eiku vaan rataan tutustumaan!

Tiia antoi meille kädestä pitäen neuvoja miten tietyt vaikeat kohdat pitäisi mennä. Porkkana tässä radassa oli et esteitä on 28 ja kuka suorittaa useamman esteen virheittä toiset maksavat sille koirakolle 10euroa per lärvi (Elina ei voinut siihen osallistua, kun laskettu aika on kuukauden kuluttua ja juoksu hieman hankalaa, mutta me kolme osallistuttiin. Eli minä ja Jomppe, Pirjo ja bortsu Lennu ja Tarja ja sheltti Huru).

Me Jompen kanssa aloitettiin! Alku meni ihan ok. 11:sta este oli kepit ja nekin meni ihan ok, mut sen jälkeen kääntö n.180 astetta takaisin päin koitui meidän kohtaloksi. Jomppe hyppäsi keppien jälkeen väärän hypyn, kun ohjaaja ei saanut jalkojaan liikkeelle tarpeeksi nopeasti. Eli pisteitä tuli peräti 11. Seuraavaksi Tarja ja Huru. Heille tuli kaksi pistettä elikkäs kaksi estettä ok ja sitten kolmannen Huru hyppäs väärin päin. Rimoja nostateltiin ylöspäin ja Pirjo ja Lennu pääsivät vauhtiin. Alku meni ihan ok! A oli viides este ja sen jälkeen vekki ja hypylle! Lennu päätti mennä hypyn takaa ja siihen loppu heidän leikki!

Mitä tästä voimme todetakaan! Kannatti osallistua!  Jes! Elikkä treeneistä lähettiin 20 euroa rikkaampana!

Ja eikun uusia haasteita kohti!