On taas aika vierähtänyt viime kirjoittelusta!

Joensuun kisat oli ja meni! Eka rata 0/1, Toka rata 10/3 ja vika hyl!!! SM-kisat yksilöiden suhteen jäi siis taas haaveeks! Mut ei se mitään, kun joukkue paikka kuitenkin plakkarissa.

Käytiin myös n. 2vk sitten Heppua näyttämässä kasvattaja tädille. Lassen ja Hepun kanssa matkattiin kohti haukiputaata aamu tuimaan. Siellä oli Maikin B-pentue ja kyllä ne olikin lutusia ja aivan yhtä sosiaalista sakkia kun tää a-pentuekin!!! Heppu oli kuin kotonaan. Varsinkin isä pappa oli Hepun mieleen ja sitä se kovasti juoksuttikin! Oli aivan ihanaa kattoa.

Kuva Maikki Kuivala

Mitäs sitten muuta! Pe 10.6. Mika pakkas lapset autoon ja suuntasivat kohti vantaata ja minä jäin koirien kanssa kotiin. Suunnitelmissa kahden päivän teho treeni Pirkon opeissa ja kyllä kannatti. Sain taas niin paljon uutta opeteltavaa. Pakko kyllä myöntää ettei me ihan uunoja oltu. Sunnuntaina painelin koirien kanssa myös vantaalle erittäin huonossa kelissä. Vettä tuli ku aisaa ja ukkonen jyrisi vähän väliä!

Vantaalla oli ohjelmassa sukulointia, linnanmäkeä, Hepun siskon tapaaminen ym.

Yks reissun koho kohtia oli nähdä Hepun sisko Taika! Taika eli pikkutirri oli niin kuin sillo pikku-pentuna, pieni mutta pippurinen. Heppu yritti astua sisko likkaa, mutta turpaan tuli. Sisällä leikit ei niin hyvin sujunu ku ulkona ja siellä kyllä vauhtia piisasikin! Ihania koiria! Tässäpä muutama kuva sisaruksista joilla on hieman koko eroa.

Niin se vaan viikko alkoi olla lopuillaan ja Mika lähti (pe 17.6) lasten ja Jepen kanssa kohti Lieksaa ja minä ja merle pojat Asikkalan kautta Nastolaan SM-kisoihin!

Kävin tosiaan ekaks Asikkalassa moikkaamassa serkun perhettä ja sitten Nastolaan ilta kisoihin! Pe illan kisoista ei ole mitään kertomista, kun mie en vaan osannu liikkuu ja jos liikuin niin liikuin väärään paikkaan, väärään aikaan tai jotain sellaista! Eli illan saldo 2xhyl!

Kisojen jälkeen ajeltiin Sarin ja Cherryn kanssa Lahteen hotelliin jossa yövyttiinkin koko viikonloppu. La aamuna hieman jännittävissä tunnelmissa! Eiku äkkiä aamupalalle ja nokka kohti nastolan kisakenttää! Voin ihan rehellisesti sanoa et kyllä jännitti ja paljon. Minulla ja Jompella oli joukkue kisa edessä. Onneks päästiin lähtemään joukkueen ekana koirana, mutta kuiteski vasta joskus 30 hujakoilla. Rata vaikutti olevan ihan ok. Olihan siellä yks putki "surma" ym. mukavaa. Rataan tutustumisen jälkeen piti soittaa henkistä tukea Pirjolta, kun tuntu et en selvii siltä jännitykseltä. Jos joku olis siinä vaiheessa sanonu ettei tarttee kisata niin oisin varmaan kotio lähteny. No sitten tuli meidän vuoro astua radalle! Jalat ja kädet tärisi, mutta ääni kuului! Rata meni hienosti mitä nyt siitä muistan. Lopputulos oli kuitenkin 0 ja aika jotain -8 ja rapiat! Mä olin niin onnellinen ja oon edelleen ettei sillä oo rajaa! Minä ja minun shelttini pystyttiin tekemään arvokisoissa nolla rata, siis se on aivan uskomatonta! JES! Seuraava Sheltti yhdistyksen koira teki myös nollan ja silloin oltiin tuloksissa sijalla 2. Kolmannelle koirakolle tuli 5 ja silloin oltiin sijalla 4. Neljännelle koirakolle tuli HYL ja tipahdettiin sijalle 12. Kaikesta huolimatta oon aivan tosi tyytyväinen koko joukkueeseen ja varsinkiin itseeni ja koiraani et me tehtiin se, siis NOLLA!!! Tässäpä muutama kuva radalta

Jännitys huipussaan, NYRKIT

Heppu oli myös koko viikonlopun ajan seuraamassa kisoja ja ekan kerran asusti hotellissa. Hotellissa Heppu oli oikein mallikas nuori mies. Ihan kuin vanha tekiä. Kisapaikalla ei myöskään ollu mitään ongelmia, paitsi Heppu oli sitä mieltä että ketkä uskaltaakaan taputtaa sen vieressä niin voi olla että hän tarttuu ranteeseen! Liekö käyny niin kovati korviin taputtaminen niin siitä ei Heppu kyllä perustanu pätkääkään! Silloin tuli pienestä miehestä sherrieri! Paikalla oli myös muutama muukin sheltin pentu joitten kanssa sitten leikki sujui mainiosti! Tässä muutama kuva Hepusta (kuvat Pirkko Kyllönen)

Nyt kun jälkikäteen miettiin koko reissua niin se meni todella hyvin! Heppu oli loistava matkakumppani! Kiva oli treffata entistä työkaveria ym. Heinäkuussa sit otetaan uusiks. Näillä näkyminen merle pojat jääkin sitten Lieksaan, koska me mennään Vantaalle muutto avuksi! No mut se nähdään sit lähempänä.

Jomppe on nyt heinäkuun agi tauolla ja elokuussa alotetaan taas rytinällä!!! Hepun kanssa olis tarkotus heinäkuun aikana tahkota alastuloa, pussia ja putkea, seisomista ja näyttely käyttäytymistä. Hepun eka näyttely onkin jo 1.10! HUI!

Nyt alkaa kello olla enemmän kun paljo! Täytys varmaan mennä tyynyä ettimään. Ja niin mikä kauheinta, minun viimenen loma viikko menossa! Minne ne kaikki ruhtinaalliset 5vk meni!? Aika menee siivillä.

Öitä! Mirva ja karvakorvat